сряда, 21 май 2014 г.

Изберете калъф за смартфон

Съвременният пазар на мобилни аксесоари предлага огромен брой разновидности на калъфи за мобилни телефони и смартфони, за да изберем сред тях стилен и удобен представлява нелека задача. В прилив на маниакална загриженост може да изберем на любимия си смартфон твърде обемен, голям или неподходящ калъф и поради това е добре да имаме представа за опциите на защитните калъфи за мобилни телефони. В крайна сметка, без значение какъв телефон сте си купили - един скъп iPhone или бюджетен модел Nokia, то вие винаги искате да го запазите в първоначалния му вид, избягвайки появата по корпуса му и екрана на драскотини и наранявания.

Качеството на калъфите за телефони е от голямо значение

Калъфът за мобилен телефон е един от най-важните аксесоари, които ние държим всеки ден в ръка и показваме на другите. От това, доколко стилен и модерен е калъфът за мобилния телефон, би могло да се съди не само за самия телефон, а и за неговия собственик. Разбира се, водещата функция на калъфа е защита за смартфона, телефона, но ако сте горд собственик на чисто нова придобивка, тогава е по-добре да изберете и нов калъф, който ще е чудесно допълнение и ще придаде допълнително стил. Качествените калъфи за смартфони са изработени от естествена кожа, те нямат неравни шевове и стърчащи конци. Вътрешната повърхност при тях е гладка и има хастар от мек плат, за да се предпази вашия мобилен телефон от удари и да се защитава от надраскване.

Как да изберем калъф за смартфон?

 Изборът на калъф за телефон трябва да се съобрази с основното правило - той трябва да изпълни не само защитна функция, но и да не пречи на използването на телефона. Калъфите за смартфони трябва да са изработени специално за вшият модел. Например, калъф предназначен за Samsung Galaxy S, не е подходящ за Samsung Galaxy S IV. Това е много важно условие, тъй като при всеки модел телефон корпусът, клавиатурата и жаковете за слушалки са различни и с избора на грешен калъф за телефона си, рискувате да развалите външния вид на любимата си джаджа, а и да го направите неизползваем. Смартфон в голям размер калъф постоянно ще се движи от едната страна към другата, което неминуемо ще доведе до образуване на олющвания и драскотини по повърхността му. Полза от такъв няма да има, дори напротив - сериозно ще навреди и даже може да съсипе настроението Ви.

Калъфите за мобилни телефони се различават по форма, структура и дизайн, така че преди закупуването на този аксесоар е необходимо да се определи кои от неговите свойства са най-важни за вас. Ако калъфът е направен под формата на кутия или ушит от плътна тъкан, то той предпазва телефона ви от студ, прах и остри предмети, но такава "телефонна дрешка" се цени по-малко, в сравнение с нейната модна актуалност. Също така, ако телефонът случайно падне на пода, то платненият калъф не може да го предпази от опасност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар