сряда, 9 юли 2014 г.

Screen протектор



На пазара има широка гама от протектори, както за сензорни, така и за обикновените екрани на различни модели телефони: прозрачни, огледални, едноцветни, разноцветни, против отблясъци, матирани, Antifingerprint, Diamond и други. И за да не се загубите в това разнообразие е добре да сте информирани.
PrivacyFilm протекторите могат да защитят не само екрана от повреди при използването му, но и показващата се на екрана лична и поверителна информация от любопитни очи, благодарение на слоя със специално покритие, позволяващ да видите изображението само под прав или близък до него ъгъл. Така изображението на екрана е достъпно само за потребителя, държащ телефона в ръцете си. С този вид протектор вече сте защитен от  любопитни очи, няма нужда да се страхувате, че някой ще види вашата мобилна "дейност" .


  • Плюсове:  пълна неприкосновеност на личния живот, дори на публични места.
  • Недостатъци :  затъмнен екран дори и за вас.


Огледални протектори.
        Освен традиционните защитни свойства, изпълняват и декоративни функции – след заключване на телефона правят екрана му като огледало, което е станало възможно благодарение на уникалната многослойна структура на протектора, разработен от японски производители. Протекторът се превръща в огледало, когато телефонът преминава в режим на готовност и става прозрачен веднага след като се включи дисплея. Разновидност на този вид протектори са димантените протектори (Diamond) – искрящи и преливащи се на светлината.

  • Плюсове: стилен външен вид на вашия телефон и алтернатива огледало
  • Недостатъци: пълна непрозрачност в неактивен режим, така че дори и да искате да видите часа е необходимо да отключите телефона. Освен това, този вид протектор изисква щателно почистване, тъй като повърхността на огледалото не толерира докосване.

Антирефлексни протектори за екран.
        Имат свойството да поемат отблясъците, устойчиви са на механични повреди, на действието на ултравиолетовите лъчи. Повърхността на тези протектори за смартфони е грапава, а не гладка. В допълнение, поради техните свойства, те подсилват цветопредаването на дисплея, което прави изображенията по-ясни и пълни. Подобряват четливостта при ярка слънчева светлина и намаляват натоварването на очите ви. Антирефлексните протектори за смартфони могат да се наричат и матирани протектори.

  • Плюсове: създават визуален комфорт за потребителя, особено когато се чете от екрана.
  • Недостатъци: пропускат 95% от светлината, за разлика от прозрачните, при които тази цифра е 99 %.


Няма коментари:

Публикуване на коментар