понеделник, 16 юни 2014 г.

Направете Вашият смартфон още по-умен!

     

       Дори и да смятате, че телефонът Ви е чудесен и по-смарт от това няма как да стане, то аксесоарите за смартфон ще ви убедят в противното. Да не говорим, че аксесоарите за телефони или смартфони са перфектният подарък. Всеки би се зарадвал на практичен и високотехнологичен подарък, даващ му свободата да е актуален и адаптивен в един свят на бърза, постоянно обновяваща се информация. Кои аксесоари можем да причислим тук:

        Слушалките са чудесни аксесоари за всеки, който иска да слуша музика навън или да може да разговоря докато шофира. А безжичните микрослушалки осигуряват страхотен звук и ви предпазват от заплитане в бъркотия от кабели.

        Защитното калъфче: Където и да ходим ние носим нашите телефони със себе си. И съответно те понасят множество удари, надрасквания, зацапвания. В този случай защитните калъфи осигуряват най-добрата протекция, която можете да получите за вашия смартфон. Той е удароустойчив, издръжлив, прахоустойчив и водоустойчив. С предпазните калъфи запечатвате напълно телефона си, за да бъде предпазен от увреждане. А разнообразието от цветове при калъфите е толкова голямо, че има поне по един за всеки вкус.

        Зарядно за кола: Няма нищо по-неудобно, докато сте в движение или пътувате, батерията на телефона ви се изтощи и нямате къде да го заредите. Идеално в случая е зарядното за кола. Може да разполага с два USB порта, така че можете да зареждате две устройства наведнъж, а неговият 2-метров кабел позволява да се разполага в безопасно и удобно положение, докато се зарежда.

       Външна презареждаща се батерия: Понякога, батерията умира, а вие сте много далече от източник на захранване. Е, как да заредите вашият телефон. С външна акумулаторна батерия! Тя има два порта за зареждане на две устройства. С нея сте винаги готови за комуникация, особено в случай на прекъсване на захранването или ако просто не сте в близост до електрически контакт.
   
       Безжични високоговорители: Безжичните високоговорители са с малък и удобен размер и предлагат такъв звук с високо качество. Можете да свържете до пет устройства с високоговорителя с помощта на Bluetooth.Функционалността на вашият смартфон ще е значително подобрена, ако добавите един основен набор от стандартни аксесоари за телефони, които са идеални за бизнес и отдих.

  •  Първо – предпазен калъф, осигуряващ безопасност на любимата ви вещ. 
  •  Второ - безжична слушалка, която работи чрез Bluetooth, нейното използване ще ви позволи да не се разсейвате по време на шофиране, да не ровите за телефона в джоба си.  
  • Следващ полезен аксесоар – клавиатура за смартфон, която улеснява въвеждането на текст. 
Предлаганите асксесоари са в многобройни разновидности, изборът обаче е Ваш!

Няма коментари:

Публикуване на коментар